If the Earth needs the Sun for its light, then the heart should crave for light too, that is from the Quran.
Soon to be 18. Syaf.
"My Rabb, indeed I have wronged myself, so forgive me." [Surah Al-Qasas 28:16]
"2016"
Rasa macam setahun sekali je aku update, aaupun setiap kali naik sem baru. Ahahahaha, last post masa sem 3. Aku sekarang dah sem 4 wehhh. Alhamdulillah sem lepas punya result suprisingly well sbb aku expect aku repeat. Serious talk. Dengan perangai tah pape, ada hati nak score. Sekali masa ambil result dekat mentor tu, mentor tetiba datang cakap tahniah. And I was like asal bagi coklat?? Sekali tgk 3.63. Terus mcm OMGGGGG, HOW CAN I GET THAT HIGH. I DONT EVEN BELIEVE IT. Tak habis habis cakap dengan mentor kata "saya serious tk sangka dpt result mcm ni" ye lah, tetiba masa sem 3 jp MPP. Masa memula tu mcm pehh aku MPP kot tapi bila lama lama tu rasa mcm annoying gila MPP. Almost setiap malam meeting. Pastu kalau ada aktiviti pape lagi lah busy. Then ada post mortem pulak. Annoying kau tau. Nampak seronok je jadi MPP, sekali pehhh tak mampu wehhh. Tu yang ingat result drop. Masa tengah minggu study week pun mcm mcm meeting weh. Drop 0,01 lah daripada sem lepas.

Okay, dah lupakan sem 3. Sekarang dah pun sem 4. Ya Allah. Lagi belambak lambak kerja. Subjek pun pehhh semua diagnosis. Mmg 80% applications tau. Bab application lah aku paling lemah. Lepastu MPP kemain menjadi jadi sampai tahap nak berhenti. Bukan aku sorang weh. Semua MPP tak sabar nak berhenti. Unfortunately, aku mcm kena stay sampai 3rd year. But still mengharap tukar lah yang baru. But then, kalau tak jadi MPP tu good thing lah tapi still kena handle OPKIM. Sebab kami yang buat proposal apa semua. Takkan nak main lepas je dekat MPP baru. Dah lah MPP haritu buat hari seminar for the first time mmg busy gila gila gila. Dekat dengan minggu connass. Subjek connas masatu bukan calang calang weh. isto dengan Hemato. Soalan hemato garis garis match kan je kot tapi dia punya migrain nak hentam jawapan tu pehhh, sampai mmg dua biji panadol aku telan balik tu. Ni cuti midsem ahahaha mmg aku tak gerak satu kerja pun. Makan tidurrrrr jeee. Tak tipu.

Next time atau senang nk cakap next sem aku akan update lagi. Bye Guys.
Recent Posts or Older Posts?
Layout by tentylers. Image from weheartit.